Wat hebben ProRail, PCO Kennis en CORDAID met elkaar gemeen?

Zondagmiddag, een 'serieuze' blog in wording ergens in mijn achterhoofd, terwijl ik me nog steeds waan in een roes van gisteravond: 'La La Land', IMAX screen, Blueberry Muffin met Chai Latte van inhouse Starbucks en dan de climax van de film…niemand zag het aankomen… suddenly, very subtle, out of nowhere, it hits you…BANG….

08 mei 2017

KPN Corporate aan het woord ...

KPN Corporate heeft aan PCO Kennis gevraagd om een Opleiding Project Support OPS (incompany) te organiseren. Een interview met John Bakx wat deze opleiding voor de hem en de deelnemers heeft betekend.

29 mrt 2017

Visualiseer voortgang en benefits voor een hogere kans op projectsucces

In de praktijk is het lastig om projectbesturing op voortgang én batenrealisatie te baseren. Vaak ontbreekt in projectmanagementmethodieken een instrument om batenrealisatie structureel te borgen in de besturing. Vreemd eigenlijk, omdat dit cruciaal is voor projectsucces. Een uitdaging en zoektocht waar nu een oplossingsrichting voor ontwikkeld is: de voortgangsrapportage 2.0.

29 mrt 2017

Fotoreportage Project Control Avond 2017

De project control avond van 2 februari is vastgelegd in een mooie fotoreportage.

09 feb 2017

Hollands Glorie tijdens de Project Control avond 2 februari

De jaarlijkse project control avond van PCO Kennis in Antropia Driebergen stond dit jaar in het teken van Hollandse projecten waar we trots op mogen zijn!

07 feb 2017

Opleiding Project Control (OPC) in Vlissingen en regio Noord begin 2017!

De OPC komt naar de provincies Zeeland en Groningen in 2017!

31 aug 2016

Eerstvolgende opleidingen