Fotoreportage Project Control Avond 2017

De project control avond van 2 februari is vastgelegd in een mooie fotoreportage.

09 feb 2017

Hollands Glorie tijdens de Project Control avond 2 februari

De jaarlijkse project control avond van PCO Kennis in Antropia Driebergen stond dit jaar in het teken van Hollandse projecten waar we trots op mogen zijn!

07 feb 2017

Opleiding Project Control (OPC) in Vlissingen en regio Noord begin 2017!

De OPC komt naar de provincies Zeeland en Groningen in 2017!

31 aug 2016

Nederlandse Spoorwegen kiest voor de opleidingen van PCO Kennis!

Nederlandse Spoorwegen kiest voor de opleidingen van PCO Kennis!

18 jul 2016

Projectcontrolgame NS een succes!

Donderdag 17 maart 2016 speelden 32 projectcontrollers van de NS een project control game. In het kader van het NS Top Finance programma werd een dag lang in teams een spel gespeeld waarin integrale projectbeheersing en samenwerking in projectteams centraal stonden. Het NS Top Finance programma is een doordacht programma waarin de financiële functie opnieuw werd ontworpen en verbeterd, ook project control kreeg een eigen plaats in dit programma.

07 jun 2016

The sky ’s not the limit!

Michiel en Flip wisten op overtuigende wijze en met verstand van zaken de aanwezige projectcontrollers te vertellen over het belang wat Airbus Defense en Ruimte hecht aan professioneel opgezette projectbeheersing. Zij hebben de afgelopen jaren binnen hun organisatie een hoge standaard bereikt in het sturen en beheersen van complexe en risicovole projecten en projectcontrol daadwerkelijk geïntegreerd in de bedrijfsvoering.

07 jun 2016

Eerstvolgende opleidingen