Opleiding Project Support(OPS)

Projecten zijn unieke uitdagingen waarin mensen samenwerken aan een uitdagend resultaat. De middelen en de beschikbare tijd zijn beperkt. In projecten werken mensen samen, specialisten en managers, collega’s in het project en uit het bedrijf. Omdat projectwerk zo afwijkend en uitdagend is vraagt het om teamleden die gedegen en betrouwbare ondersteuning bieden aan de projectmanager en aan elkaar. Op tijd leveren en servicegericht zijn, flexibel zijn, meedenken en resultaatgericht support geven, dat zijn de uitdagingen waar projectondersteuners voor staan. Goede projectondersteuners dragen bij aan het behalen van projectsuccessen. Hiervoor zijn samenwerken, pro-activiteit en doorzettingsvermogen kernwoorden.

                  PE Nivra              PE-button_14.jpg
 

Rol van de projectondersteuner

De rol van de projectondersteuner in het team is onmisbaar en uitdagend maar niet eenvoudig. Een projectondersteuner heeft behoefte aan een gedegen basis voor het succesvol opzetten, structureren en beheersen van de projecten. Begrip van theoretische zaken als projectfinanciën, planning, projectbeheersing en informatiebeheersing is een must, maar ook kunnen beschikken over de juiste vaardigheden om op die momenten steun en support te bieden aan het project en het team.

De Opleiding voor Project Support(OPS) geeft een goed overzicht van de belangrijkste samenhangende begrippen welke in de uitvoering en de beheersing van projecten van belang zijn voor de projectondersteuner. De opleiding is er op gericht om u bekend te maken met de belangrijkste begrippen door middel van een combinatie van theorie en praktijkoefeningen. De opleiding sluit aan bij de theoretische vorming van de Opleiding Project Control (OPC).

Doelgroep

De Opleiding Project Support biedt een goede basis aan iedereen die voor het eerst met projecten in aanraking komt en die zich verder in projectbeheersing wil bekwamen.
 

Naamloze afbeelding Download hier de brochure

 

Referenties / projecten

 
 

Schiphol Opleiding Project Control (incompany)

Schiphol Opleiding Project Control (incompany)

→  Lees meer

 

Vacature Trainer / Docent

PCO Kennis B.V. zoekt een trainer / docent Project Control

→  Lees meer

 

TenneT TSO kiest opnieuw voor Opleiding Project Control

TenneT TSO kiest opnieuw voor Opleiding Project Control

→  Lees meer

 

Gemeentewerken Rotterdam: Incompany Opleiding Project Control

Gemeentewerken Rotterdam: Incompany Opleiding Project Control

→  Lees meer

 

Mobilis volgt Opleiding Project Control

Mobilis volgt Opleiding Project Control

→  Lees meer