coaching

Als Projectcontroller heb je succesvolle communicatievaardigheden nodig. Helemaal nu, in deze informatiemaatschappij. Jouw werkveld bevindt zich nu eenmaal niet in een vacuüm. Je zult moeten kunnen communiceren met verschillende doelgroepen, in diverse contexten over allerlei onderwerpen. Met mensen uit heel andere disciplines die ieder hun eigen taal spreken, met hun eigen logica, overtuigingen en begrippenkaders. Soms zelfs met een breed publiek, waaraan verantwoording moet worden afgelegd. Om de essentie van je boodschap duidelijk te maken aan een niet-controller moet je een ‘kenniskloof’ kunnen overbruggen. Hiervoor heb je een handig schakelsysteem nodig in de afstemming hierop. Het vraagt veel van de contactuele vaardigheden van de Projectcontroller om anderen te kunnen overtuigen en stevig te blijven staan als het nodig is. 

Onze coach Marjan Kemperman weet wat het is om Projectcontroller te zijn. Zij heeft in de afgelopen jaren al meer dan 500 projectcontrollers, financials en directeuren gecoacht.  Zij is breed geschoold en gecertificeerd en zeer ervaren. 

Wil je een betere Projectcontroller worden? Dan is het goed om op jezelf te reflecteren en regelmatig samen met een coach te praten en te oefenen. In een vertrouwde, veilige omgeving leer je jezelf beter kennen en krijg je handvatten voor lastige situaties. Dit vergroot je vrijheidsgevoel als mens, je wordt autonomer, krachtiger en gelukkiger. 
Meer informatie over Marjan 
4H9A0891 (2).jpg

European Mentoring & Coacing Council     Nederlandse orde van beroepscoaches 

teamcoaching Een cadeau voor je team!

 Meer infomatie hierover? klik hier!

 

Gratis adviesgesprek

Blog

lees ons hele blog