Coaching

Als Projectcontroller heb je succesvolle communicatievaardigheden nodig. Helemaal nu, in deze informatiemaatschappij. Jouw werkveld bevindt zich nu eenmaal niet in een vacuüm. Je zult moeten kunnen communiceren met verschillende doelgroepen, in diverse contexten over allerlei onderwerpen. Met mensen uit heel andere disciplines die ieder hun eigen taal spreken, met hun eigen logica, overtuigingen en begrippenkaders. Soms zelfs met een breed publiek, waaraan verantwoording moet worden afgelegd. Om de essentie van je boodschap duidelijk te maken aan een niet-controller moet je een ‘kenniskloof’ kunnen overbruggen. Hiervoor heb je een handig schakelsysteem nodig in de afstemming hierop. Het vraagt veel van de contactuele vaardigheden van de Projectcontroller om anderen te kunnen overtuigen en stevig te blijven staan als het nodig is. 

PCO Kennis heeft coaches die weten wat het is om Projectcontroller te zijn. Situaties die weerstand oproepen zijn vaak de dingen waar je ontwikkelpunten zitten. In je doen laat je zien wie je bent. 

Wil je een betere Projectcontroller worden? Dan is het goed om op jezelf te reflecteren en regelmatig samen met een coach te praten en te oefenen. In een vertrouwde, veilige omgeving leer je jezelf beter kennen en krijg je handvatten voor lastige situaties. Dit vergroot je vrijheidsgevoel als mens, je wordt autonomer, krachtiger en gelukkiger. 

European Mentoring & Coacing Council     Nederlandse orde van beroepscoaches

Gratis adviesgesprek

Blog

  • Speak Truth to Power

    Eric Kemperman sprak tijdens het jaarevent 2019 van het Nationaal Netwerk Risicomanagement en Stichting Maatschappij en Veiligheid. Thema: Speak Truth to Power.03 jul 2019

  • Renovatie Maastunnel Rotterdam

    In de middag van woensdag 12 juni kwamen 40 projectcontrollers bijeen in het ventilatiegebouw van de Rotterdamse Maastunnel. 17 jun 2019

  • Fotoreportage Project Control Avond 2019

    De jaarlijkse Project Control avond van 16 april is vastgelegd in een mooie fotoreportage. Bekijk hem hier.14 mei 2019

lees ons hele blog

Referenties

8

Pco hielp ons het project in kaart te brengen.

Hoorzitting woningmarkt Maastricht