De opleidingen van PCO Kennis

De opleidingen van PCO gaan over projecten in alle sectoren. Of je nu werkzaam bent bij een onderzoeksproject, een ict-bedrijf of in de bouw of infrastructuurprojecten. De opleidingen van PCO gaan over projectbeheersing in generieke zin.

 Natuurlijk zullen onze vakdocenten hun praktijkervaringen meenemen uit de sector waar zij werkzaam zijn, maar jij kunt in onze opleidingen alle kennis vinden welke voor jouw specifieke situatie relevant is. Werk je vooral aan de opdrachtgeverskant van projecten bij een gemeente of overheidsinstelling? Of juist aan de opdrachtnemerskant in projectbeheersing aan de uitvoeringskant?

Geen probleem, in onze opleidingen vind jij de kennis die je verder helpt in dit uitdagende vakgebied Project Control

GRATIS online kennismakingsworkshop met projectmanagement methodieken

Scrum, PRINCE2© of toch maar gewoon ‘Projectmatig Werken’? Wij bieden je hierbij een GRATIS Online kennismakingsworkshop met Projectmanagement methodieken aan!

PCO Kennis, al 20 jaar de opleider
in Project Control!

Referenties PCO KennisPCO Kennis is kennisspecialist op het gebied van project control. Onze opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en zullen jouw kijk op projectbeheersing zowel verbreden als verdiepen. Wij hebben de afgelopen jaren vele (project)controllers, (project)managers, administrateurs, specialisten, financieel managers, hoofden administratie en accountants mogen verwelkomen. Iedereen die in zijn of haar organisatie belang heeft bij het effectief sturen en beheersen van projecten heeft baat bij het volgen van het opleidingsaanbod van PCO Kennis. 

Gilde voor Projectcontrollers

Project control is een boeiend en veelzijdig vak. Door je kennis en vaardigheden te ontwikkelen als Projectcontroller lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van projecten binnen jouw organisatie. Dit vraagt een zekere ‘passie’ voor het ambacht.

Projectcontrollers die dit met elkaar willen delen vinden in PCO Kennis een professionele en bezielde partner. PCO ontwikkelt, onderzoekt, stimuleert en deelt kennis. Als een soort gilde waar vakmensen elkaar treffen en inspireren. Wij zijn een platform voor Projectcontrollers en organiseren evenementen, site visits en opleidingen. Hier kun je elkaar treffen om te netwerken en informatie uit te wisselen.

Kwaliteitserkenningen

lees meer

Eerstvolgende opleidingen

  • 12 okt 2021Post-HBO Opleiding Project Control (OPC) voor Woningcorporaties
  • 23 nov 2021Post-HBO Opleiding Project Control (OPC)
  • 25 jan 2022Opleiding Project Management Ondersteuner (PMO)

Blog

lees ons hele blog