schrijf je nu in voor de project control avond

NBA CEDEO-erkenningDinsdag 16 april 2019 organiseren wij wederom onze jaarlijkse Project Control avond in Antropia te Driebergen-Zeist. Wil je hier bij zijn? Reserveer dan nu vast een plekje.

Wil je weten wat deze avond inhoud? Lees hier het programma.

Ik kom graag naar deze Project Control avond

pco kennis al 20 jaar de opleider
in Project Control!

Referenties PCO KennisPCO Kennis is kennisspecialist op het gebied van project control. Onze opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en zullen jouw kijk op projectbeheersing zowel verbreden als verdiepen. Wij hebben de afgelopen jaren vele (project)controllers, (project)managers, administrateurs, specialisten, financieel managers, hoofden administratie en accountants mogen verwelkomen. Iedereen die in zijn of haar organisatie belang heeft bij het effectief sturen en beheersen van projecten heeft baat bij het volgen van het opleidingsaanbod van PCO Kennis. 

Gilde voor Projectcontrollers

Project control is een boeiend en veelzijdig vak. Door je kennis en vaardigheden te ontwikkelen als Projectcontroller lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van projecten binnen jouw organisatie. Dit vraagt een zekere ‘passie’ voor het ambacht.

Projectcontrollers die dit met elkaar willen delen vinden in PCO Kennis een professionele en bezielde partner. PCO ontwikkelt, onderzoekt, stimuleert en deelt kennis. Als een soort gilde waar vakmensen elkaar treffen en inspireren. Wij zijn een platform voor Projectcontrollers en organiseren evenementen, site visits en opleidingen. Hier kun je elkaar treffen om te netwerken en informatie uit te wisselen.

Kwaliteitserkenningen

lees meer

Eerstvolgende opleidingen

  • 13 mrt 2019Post-WO Opleiding Registered Project Controller (RPC)
  • 21 mrt 2019Post-HBO Opleiding Project Control (OPC)
  • 26 mrt 2019Post-HBO Opleiding Project Control (OPC)

Blog

  • Project DOEN

    Jan-Co van den Doel en Marieke Plegt verzorgen op 16 april a.s. een interactieve lezing over dit project op de jaarlijkse projectcontrolavond in Antropia. 18 mrt 2019

  • Hoe breng je bouwprojecten under control (projectcontrol 3)

    In het afsluitende deel van dit drieluik wordt ingegaan op het in balans brengen van de kostenraming versus de uiteindelijk gerealiseerde kosten.24 jan 2019

lees ons hele blog