workshops

Wij bieden ook de mogelijkheid om ter introductie van onze 2-daagse trainingen een kennismakingsworkshop te volgen. De workshops kunnen online gevolgd worden, de sessies per workshop zijn 2x 45 minuten (Met een kwartier pauze ertussen)Vul voor meer informatie onderstaand contactformulier in of stuur een mail naar info@pcokennis.nl

Masterclasses

De masterclasses zijn praktijkgerichte workshops van 3 uur, waarmee je gericht kunt blijven bouwen aan jouw ontwikkeling als specialist in het vakgebied. Deze modules zijn ontwikkeld vanuit de behoeften die de afgelopen jaren zijn ontstaan aan meer verdieping over deze specifieke onderwerpen. Onderstaande masterclasses gaan allemaal over vaktechnische onderdelen op deelgebieden van het vak Project Control. 

Een aantal masterclasses zijn via open inschrijving te volgen, maar ze lenen zich ook uitstekend om incompany verzorgd te worden bij jouw organisatie voor een aantal collega's (minimaal 4 personen). Dit laatste kan ook een prijsvoordeel opleveren.  

Docenten

De docenten van deze workshops & masterclasses zijn ieder specialisten op hun eigen vakgebied en omdat de groepen klein zijn is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. 

aantrekkelijke kortingsregeling

Indien je na de Masterclass of Workshop een 2-daagse training uit ons aanbod wilt volgen, ontvang je 10% korting op je inschrijving! 

Aanbod Masterclasses:

 

 

Contact

Referenties