Masterclasses

De masterclasses zijn praktijkgerichte workshops van 3 uur, waarmee je gericht kunt blijven bouwen aan jouw ontwikkeling als specialist in het vakgebied. Deze modules zijn ontwikkeld vanuit de behoeften die de afgelopen jaren zijn ontstaan aan meer verdieping over deze specifieke onderwerpen. Onderstaande masterclasses gaan allemaal over vaktechnische onderdelen op deelgebieden van het vak Project Control. De docenten van deze korte cursussen zijn ieder specialisten op hun eigen vakgebied en omdat de groepen klein zijn is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. 

Een aantal masterclasses zijn via open inschrijving te volgen, maar ze lenen zich ook uitstekend om incompany verzorgd te worden bij jouw organisatie voor een aantal collega's (minimaal 4 personen). Dit laatste kan ook een prijsvoordeel opleveren.  

PCO-plus certificaat

Bekwaamheid sparen!

Jij kiest die masterclasses die jouw verder helpen en waar je specifiek behoefte aan hebt. Per masterclass ontvang je een certificaat van deelname en 'PCO-plus punten'. Zodra je 10 punten hebt verzameld, ontvang je een PCO-plus certificaat als bewijs dat jij jezelf verder hebt bekwaamd als projectcontroller. Ook het bijwonen van site visits en de jaarlijkse project control avond levert PCO-pluspunten op.

aantrekkelijke kortingsregeling

PCO Kennis waardeert vaste cursisten door een aantrekkelijk kortingssysteem. Naarmate je meer masterclasses volgt, loopt je korting op. Bij iedere 2 dagdelen krijg je 5% korting op de inschrijfprijs van een volgende module. Stel: je hebt al een 2-daagse training gevolgd van 4 dagdelen en twee masterclasses van één dagdeel. Jouw korting is dan opgelopen tot 15%. Bij de eerstvolgende training of masterclass, waarvoor je je inschrijft ontvang je 15% korting. De maximumkorting die je bij elkaar kunt sparen is maar liefst 50% !

NB. De PCO-plus punten die je spaart door deelname aan de site visits en de project control avond tellen niet mee voor de te berekenen korting, wel voor het PCO-plus certificaat. Het is niet mogelijk alle losse masterclasses te koppelen tot één volledige OPC of RPC-opleiding.

PE Nivra NBA: Voor elke masterclass kun je 3 PE-uren te kijgen. Indien je hier gebruik van wilt maken, meld ons dit vooraf dan melden wij de masterclass voor je aan.

Advies Incompany/maatwerk

Referenties