Maak je LinkedIn profiel compleet

én je komt in de alumnigroep terecht van PCO Kennis

Heb je ooit een opleiding via PCO Kennis gevolgd? Wil je dan in jouw profiel op LinkedIn, bij het vak ‘Opleiding’, PCO Kennis opnieuw selecteren bij onderwijsinstelling? Volg dan de instructie hieronder voor de verdere invulling.

1. Heb je de Opleiding Project Management Ondersteuner (PMO) (vroeger OPS) gevolgd?

Bij graad / titel
Opleiding: Project Management Ondersteuner (PMO).

Studierichting
Projectmanagementondersteuning.

Beginjaar en eindjaar
Invullen wanneer je de opleiding bent gestart en hebt voltooid.

Omschrijving
De rol van de projectondersteuner in het team is onmisbaar en uitdagend, maar niet eenvoudig. Een projectondersteuner heeft behoefte aan een goede basis voor het succesvol opzetten, structureren en beheersen van de projecten. De PMO-opleiding van PCO Kennis geeft meer begrip van theoretische zaken als projectfinanciën, -planning en informatie. Ook geeft deze opleiding handvaten voor de juiste vaardigheden om het project en het team goed te ondersteunen. De opleiding Project Management Ondersteuner (PMO) geeft meer inzicht in - en begrip voor de belangrijkste onderdelen van het werk van de project- ondersteuner. Door een prettige combinatie van theorie en praktijkoefeningen wordt je kennis verdiept.

Media


2. Heb je de Opleiding Project Control (OPC) gevolgd?

Bij graad / titel
Opleiding Project Control (OPC) Post-HBO.

Studierichting
Projectcontrol / Integrale Projectbeheersing.

Beginjaar en eindjaar
Invullen wanneer je de opleiding bent gestart en hebt voltooid.

Omschrijving
Na het volgen van de OPC heb je een brede kijk op projectbeheersing. Je bent in staat om op een succesvolle manier project control toe te passen en binnen jouw organisatie de projecten (groot of klein) te beheersen. Je vergroot de grip op jouw projecten en hiermee zullen deze vaker binnen budget, op tijd en met het gewenste resultaat worden opgeleverd. Managers en controllers kunnen aantonen dat hun projecten op professionele wijze worden bestuurd en beheerst.

Media


3. Heb je de Opleiding Registered Project Control (RPC) gevolgd?

Bij graad / titel
Opleiding Registered Project Controller (RPC) Post-WO

Studierichting
(Senior) Projectcontrol/ Integrale Projectbeheersing.

Beginjaar en eindjaar
Invullen wanneer je de opleiding bent gestart en hebt voltooid.

Omschrijving
Tijdens de post-WO opleiding Registered Project Controller (RPC) ontwikkel je je verder op alle vakgebieden van Senior Projectbeheersing. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om voor de grootste en meest complexe projecten de projectbeheersing succesvol op te zetten en in te voeren. Je hebt jouw eigen visie op projectcontrol ontwikkeld en bent ervaren en deskundig. Kortom, je behoort tot de top in jouw vakgebied.

Media


Blog

lees ons hele blog