Maatwerk & Incompany

Het opleidingsprogramma van PCO kan, bij voldoende deelnemers, ook in je eigen organisatie verzorgd worden (in-company). Dit levert je zowel financiële als praktische voordelen op:

 • korting op de inschrijfprijs
 • lessen worden verzorgd op eigen locatie, vertrouwd en geen reistijden
 • lestijden naar eigen wens vast te stellen 

Maatwerk

In de loop van de jaren heeft PCO Kennis een schatkamer aan theoretisch materiaal en praktijkervaringen verzameld, waaruit wij voor iedere opleidingsvraag een passend (maatwerk-) programma kunnen samenstellen. Als opdrachtgever heb je een belangrijke rol in het succes van het opleidingsprogramma door vooraf duidelijk de opleidingsbehoefte te definiëren. Uiteraard helpen wij hierbij. De deelnemers geven vooraf hun specifieke leerdoelen aan. PCO Kennis doet een maatwerkvoorstel, waarmee je gericht een impuls kunt geven aan de ontwikkeling van projectbeheersing binnen jouw organisatie.

In-company maatwerkprogramma’s geven bovendien de gelegenheid om dieper in te gaan op eigen cases. Onze docenten halen hier de gewenste (leer)ervaringen uit en bespreken met de deelnemers (veilig en vertrouwd, binnen de muren van de eigen organisatie) dingen die verkeerd gingen of misschien juist wel heel goed verliepen. Het is zonde om deze ervaringen niet verder uit te nutten en bij een in-company opleiding is hier gelegenheid voor.

onze in-company opleidingen

 • maatwerk met accenten die gericht zijn op specifieke leerdoelen
 • theorie met een duidelijke koppeling naar de praktijk die direct toepasbaar is
 • dieper ingaan op zelf ingebrachte casuïstiek en methoden
 • participatie door eigen mensen mogelijk
 • les op de eigen locatie of iedere gewenste locatie
 • lestijden zowel overdag als 's avonds (in overleg)
 • mogelijkheid om het lesprogramma te integreren in andere (veranderings- of ontwikkel) programma's

Werkbaarheid binnen de organisatie

Bij het samenstellen van maatwerkprogramma’s houden wij rekening met de werkbaarheid en toepasbaarheid binnen de eigen specifieke praktijksituatie. Onze docenten zijn experts op het gebied van het besturen en beheersen van projecten. Zij zijn daardoor op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op jouw specifieke werkterrein.
Ons uitgangspunt is altijd: theorie met een duidelijke koppeling van de praktijk én het moet werkbaar zijn binnen jouw organisatie.

Locaties

De maatwerktrajecten worden uitgevoerd op een externe locatie in de buurt of in de organisatie zelf. Het gehele traject stemmen we af op jouw wensen en behoeften. 

Overige opleidingsmogelijkheden

Indien maar enkele medewerkers  de opleiding willen volgen, kan gekozen worden voor een open inschrijving van een opleiding of training.

Studeren bij PCO Kennis

Na elke opleiding vragen wij de deelnemers naar hun ervaringen met onze opleiding en dienstverlening. Gemiddeld worden onze opleidingen en trainingen gewaardeerd met een 8. Hieronder een aantal reacties:

"geeft inzicht en stof tot nadenken"
"voor mij de juiste balans tussen praktijk en theorie"
"inspirerend en leerzaam"
"heldere uitleg, leuk gebracht, veel praktijkvoorbeelden met toelichting. Praktisch toepasbaar. "
"goed om praktijkervaringen van docenten en cursisten te horen en te toetsen aan eigen ervaringen"

Advies Incompany/maatwerk

Kwaliteitserkenningen

lees meer

Referenties

 • Rodger de Jong - MIF

  Als interim financial van Masters in Finance is het mijn uitdaging om voor elke opdracht het beste resultaat neer te zetten.

 • Bianca Koning - Liandon

  De opleiding RPC heeft mijn passie voor het vak alleen maar verhoogd.

 • Julia Janssen - Project Controller

  Ik vond het een leerzame opleiding. Vooral de verschillende ervaren docenten en de interactie tijdens de lessen. Ik vond het jammer dat halverwege de opleiding de lessen online aangeboden werden (i.v.m. COVID-19), maar ondanks dat het online was, was het