Terug

Aon en Project Control Online verzorgen bijeenkomst voor HEAD

Aon en Project Control Online verzorgen bijeenkomst voor HEAD

Aon, sponsor van HEAD, organiseert op 20 mei 2010 (ochtend) in Den Bosch een bijeenkomst met als thema ‘Projectrisicomanagement en projectcontrol’. Specifiek wordt ingegaan op de risico’s van grote bouwprojecten voor ziekenhuizen en zorginstellingen. De presentaties worden gegeven op locatie van de nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Sprekers zijn:

• Peter Langenbach, directeur Financiën en Control Jeroen Bosch Ziekenhuis
• Eric Kemperman, directeur Project Control Online en projectcontrol expert
• Sonja Janicijevic, senior consultant Aon Global Risk Consultants
• Eugene Koster, director Construction & Engineering Aon Risk Services

De lezing is exclusief voorleden van HEAD. Introducés en belanghebbenden uit de sector zijn van harte welkom. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan tot 7 mei via HEAD (zie onder)

Naamloze afbeelding

Aon is toonaangevend dienstverlener op het gebied van Risicomanagement, Employee Benefits en Verzekeringen. Aon brengt risico’s in kaart, maakt deze inzichtelijk en bedenkt creatief verantwoorde oplossingen, zodat ieder risico beheersbaar wordt en de klant zijn ambitie kan waarmaken. Aon is marktleider in haar branche en wereldwijd actief.

Naamloze afbeelding
De vereniging HEAD is een sterke vereniging met ongeveer 900 leden. De vereniging heeft een zeer groot bereik onder de financiële managers in de zorg en is toonaangevend binnen deze beroepsgroep.

Verenigingsbureau HEAD
Zoom 18d
9405 PS Assen
T 0592 - 353 587
F 0592 - 352 587
E administratie@headonline.nl

Naamloze afbeelding

PCO is een toonaangevend expertbureau op het gebied van het sturen en beheersen van projecten.

Met een trackrecord van zo’n 20 miljard aan projecten in infrastructuur, vastgoed en ICT, in binnen- en buitenland, levert PCO kennis en daadkracht in de vorm van opleidingen, adviezen en mensen.

Terug

Meer blogs

lees ons hele blog