incompany

Het opleidingsprogramma van PCO kan, bij voldoende deelnemers, ook in je eigen organisatie verzorgd worden (Incompany). Dit levert je zowel financiële als praktische voordelen op.

maatwerk & incompany

Passend programma

In de loop van de jaren heeft PCO Kennis een schatkamer aan theoretisch materiaal en praktijkervaringen verzameld, waaruit wij voor iedere opleidingsvraag een passend programma kunnen samenstellen. Als opdrachtgever heb je een belangrijke rol in het succes van het opleidingsprogramma door vooraf duidelijk de opleidingsbehoefte te definiëren. Uiteraard helpen wij hierbij. De deelnemers geven vooraf hun specifieke leerdoelen aan. PCO Kennis doet een passend voorstel, waarmee je gericht een impuls kunt geven aan de ontwikkeling van projectbeheersing binnen jouw organisatie.

Incompany programma’s geven bovendien de gelegenheid om dieper in te gaan op eigen cases. Onze docenten halen hier de gewenste (leer)ervaringen uit en bespreken met de deelnemers (veilig en vertrouwd, binnen de muren van de eigen organisatie) dingen die verkeerd gingen of misschien juist wel heel goed verliepen. Het is zonde om deze ervaringen niet verder uit te nutten en bij een incompany opleiding is hier gelegenheid voor.

Voordelen van een Incompany

Werkwijze

Stap 1
Neem contact met ons op en we plannen snel een gesprek in op locatie of via teams. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de behoeften duidelijk gecommuniceerd en wordt gesproken over de inhoud en de vorm van de training of opleiding. PCO Kennis is flexibel in zijn aanbod en veel is mogelijk.
Stap 2
Wij doen je een voorstel over de vorm, de inhoud en de prijs. Hier kan nog van alles worden aangepast, dit op basis van hoe het maatwerk & incompany programma er uit gaat zien.
Stap 3
Als we er wederzijds tot een akkoord zijn gekomen, wordt de training of opleiding ingepland door Aafke en Mariëtta en uitgevoerd. Tijdens het traject wordt steeds geëvalueerd en we houden contact met elkaar. Na afloop hebben we een eindgesprek.

Boskalis over incompany Opleiding Project Control van PCO Kennis

Boskalis over incompany OPC

Wij scoren gemiddeld een 9/10 beoordeling

Werkbaarheid binnen de organisatie

Bij het samenstellen van incompany programma’s houden wij rekening met de werkbaarheid en toepasbaarheid binnen de eigen specifieke praktijksituatie. Onze docenten zijn experts op het gebied van het besturen en beheersen van projecten.

Zij zijn daardoor op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op jouw specifieke werkterrein.
Ons uitgangspunt is altijd: theorie met een duidelijke koppeling van de praktijk én het moet werkbaar zijn binnen jouw organisatie.

maatwerk & incompany team foto twee
maatwerk & incompany team foto twee

Meer informatie of een offerte?

Neem contact op met de opleidingsmanagers

Aafke_PCO_Kennis
Aafke Hardeman
Aafke Hardeman
Opleidingsmanager
Gitte Voorburg-Vos