Kwaliteit

PCO Kennis hecht veel waarde aan het verbeteren van de kwaliteit van haar opleidingen en service. Projectcontrol is een boeiend en veelzijdig vak. Door jouw kennis en vaardigheden te ontwikkelen als Projectcontroller lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van projecten binnen jouw organisatie. Dit vraagt een zekere ‘passie’ voor het ambacht.

Projectcontrollers die dit met elkaar willen delen vinden in PCO Kennis een professionele en bezielde partner. PCO ontwikkelt, onderzoekt, stimuleert en deelt kennis. Als een soort gilde waar vakmensen elkaar treffen en inspireren. Wij zijn een platform voor Projectcontrollers en organiseren evenementen, site-visits en opleidingen. Hier kan je elkaar treffen om te netwerken en informatie uit te wisselen.

De organisatie en opleidingen van PCO Kennis worden regelmatig door onafhankelijke instellingen getoetst op kwaliteit en relevantie. Hieronder vind je een overzicht van erkenningen en certificeringen.

Post-WO geaccrediteerd

Post-WO geaccrediteerde opleidingDe opleiding Registered Project Controller (RPC) is officieel erkend als PWO-Registeropleiding en wordt jaarlijks ge-audit en beoordeeld op inhoud, kwaliteit en praktijkrelevantie door een onafhankelijke commissie. Deze staat onder toezicht van het Centrum oor Post-Initieel Onderwijs Nederland (CPION).

Deelnemers die met goed gevolg hebben deelgenomen aan deze opleiding ontvangen een officieel erkend PWO-diploma en worden opgenomen in het Abituriëntenregister van de Stichting Post Wetenschappelijk Onderwijs Nederland.

Post-hbo geaccrediteerd

Post-HBO geaccrediteerde opleidingDe Opleiding Project Control (OPC) is officieel erkend als PHBO Registeropleiding en wordt jaarlijks ge-audit en beoordeeld op inhoud, kwaliteit en praktijkrelevantie door een onafhankelijke commissie onder toezicht van het Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland (CPION).

Deelnemers die met goed gevolg hebben deelgenomen aan deze opleiding ontvangen een officieel erkende PHBO-diploma en worden opgenomen in het Abituriëntenregister van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland.

CEDEO

PCO Kennis is CEDEO erkend PCO Kennis is CEDEO erkend (hoogste waardering). CEDEO is een onafhankelijke instelling die de klanttevredenheid meet onder deelnemers van de opleidingen van PCO. Om deze hooggewaardeerde erkenning te verkrijgen dient meer dan 80% van de deelnemers ‘zeer tevreden’ te zijn over de gevolgde opleiding. Het volledige rapport kan je hier downloaden.

NBA

De opleidingen van PCO zijn erkend door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar ruim 21.000 leden Registeraccountants en Accountants- Administratieconsulenten).

Zij geldt als dé vertegenwoordiger van het gehele accountantsberoep in Nederland. De NBA vormt zo de brug tussen de beroepsbeoefenaren en de maatschappij. De opleidingen van PCO zijn erkend door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA, voorheen NIvRA) en Vereniging Register Controllers (VRC).

SVPC

Stichting Vakopleiding Project Control (SVPC) De Stichting Vakopleiding Project Control (SVPC) is opgericht om de kwaliteit van opleidingen op gebied van project control te monitoren en te waarborgen en toezicht te houden op de toepassing van het examenreglement en de toekenning van ervaringspunten en diploma's en opereert als een onafhankelijk orgaan.

De stichting beheert tevens het register ‘Registered Project Controller’.

Eerstvolgende opleidingen

  • 01 okt 2020Projectrisicobeheersing
  • 28 okt 2021Opleiding Project Management Ondersteuner (PMO)
  • 04 nov 2021Post-HBO Opleiding Project Control (OPC) - Klassikaal
  • 15 sep 2021Post-WO Opleiding Registered Project Controller (RPC)
  • 21 sep 2021Post-HBO Opleiding Project Control (OPC) - Klassikaal