Kwaliteit

PCO Kennis hecht veel waarde aan het verbeteren van de kwaliteit van haar opleidingen en service. Projectcontrol is een boeiend en veelzijdig vak. Door jouw kennis en vaardigheden te ontwikkelen als Projectcontroller lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van projecten binnen jouw organisatie. Dit vraagt een zekere ‘passie’ voor het ambacht.

Projectcontrollers die dit met elkaar willen delen vinden in PCO Kennis een professionele en bezielde partner. PCO ontwikkelt, onderzoekt, stimuleert en deelt kennis. Als een soort gilde waar vakmensen elkaar treffen en inspireren. Wij zijn een platform voor Projectcontrollers en organiseren evenementen, site-visits en opleidingen. Hier kan je elkaar treffen om te netwerken en informatie uit te wisselen.

De organisatie en opleidingen van PCO Kennis worden regelmatig door onafhankelijke instellingen getoetst op kwaliteit en relevantie. Hieronder vind je een overzicht van erkenningen en certificeringen.

Kwaliteitserkenningen

PCO Kennis kwaliteit erkenning Post-HBO
PCO Kennis kwaliteit erkenning SVPC 2
PCO Kennis kwaliteit erkenning Post-WO

Post-WO Geaccrediteerd

De opleiding Registered Project Controller (RPC) is officieel erkend als PWO-Registeropleiding en wordt jaarlijks ge-audit en beoordeeld op inhoud, kwaliteit en praktijkrelevantie door een onafhankelijke commissie. Deze staat onder toezicht van het Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland (CPION).

Deelnemers die met goed gevolg hebben deelgenomen aan deze opleiding ontvangen een officieel erkend PWO-diploma en worden opgenomen in het Abituriëntenregister van de Stichting Post Wetenschappelijk Onderwijs Nederland.

PCO Kennis kwaliteit erkenning Post-WO

Post-HBO Geaccrediteerd

De Opleiding Project Control (OPC) is officieel erkend als PHBO Registeropleiding en wordt jaarlijks ge-audit en beoordeeld op inhoud, kwaliteit en praktijkrelevantie door een onafhankelijke commissie onder toezicht van het Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland (CPION).

Deelnemers die met goed gevolg hebben deelgenomen aan deze opleiding ontvangen een officieel erkende PHBO-diploma en worden opgenomen in het Abituriëntenregister van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland.

PCO Kennis kwaliteit erkenning Post-HBO

SVPC

De Stichting Vakopleiding Project Control (SVPC) is opgericht om de kwaliteit van opleidingen op gebied van project control te monitoren en te waarborgen en toezicht te houden op de toepassing van het examenreglement en de toekenning van ervaringspunten en diploma’s en opereert als een onafhankelijk orgaan. De stichting beheert tevens het register ‘Registered Project Controller’.

PCO Kennis kwaliteit erkenning SVPC 2

Cedeo

De kwaliteit van onze opleidingen is erkend door Cedeo Open Bedrijfsopleidingen. Cedeo controleert de kwaliteit van de dienstverlening van de opleidingsverstrekkers en adviesverleners. Een klantentevredenheidsscore van 80% of hoger, gemeten volgens de strenge Cedeo-norm en een garantie voor kwaliteitszorg, continuïteit en bedrijfsgerichtheid leidt tot het behalen van het Cedeo certificaat.