TBI over Opleiding Project Control (OPC)

De TBI Holding organiseert nu al een aantal jaren samen met PCO Kennis de Opleiding Project Control als In-Company traject. TBI investeert hiermee in haar medewerkers.

De opleiding Projectcontrol is van hoog niveau. Om Projectcontrol TBI breed op een hoger niveau te brengen, is ervoor gekozen om deze opleiding aan alle TBI projectcontrollers aan te bieden. Dit biedt in de toekomst tevens carrièremogelijkheden binnen TBI en bevordert de uitwisselbaarheid van medewerkers binnen het concern.
We zijn dan ook zeker voornemens in de toekomst nog meer opleidingen op dit vakgebied te organiseren.

Op dit moment loopt er een traject waarbij dieper wordt ingegaan op relevante soft-controls die van belang zijn bij project-control. Een aantal TBI projectcontrollers doen hieraan mee.

Het contact met PCO is professioneel, informeel en prettig. Tijdens Corona zijn de faciliteiten zodanig, dat de kwaliteit ten opzichte van ‘live-bijeenkomsten’ niet nadelig wordt beïnvloed. Complimenten voor de manier waarop PCO Kennis alles hebben opgepakt in deze Coronacrisis. Het is toch allemaal voorspoedig verlopen. Ook de communicatie onderling was erg prettig! 

Ben jij een fan van lezen?

Dan moet je onze nieuwsbrief bekijken!