Gratis online kennismakingsworkshop met Projectmanagement Methodieken

Tweemalig een gratis online kennismakingsworkshop van 2 x 45 minuten met Projectmanagement methodieken, verzorgd door David Davidson.

– di 15 sept. een ochtendsessie van 10:30 – 12:15 uur
– di 22 sept. een middagsessie van 13:30 – 15:15 uur

(beide met een kwartier pauze)

Deze online workshop is een introductie voor de 2-daagse training Projectmanagement methodieken die op 29 oktober en 5 november 2020 in Woudschoten in Zeist plaatsvindt. Als je je na deze gratis workshop inschrijft voor deze training, krijg je hier 10% korting op!

Hoe komt het dat jij zo’n passie hebt voor projectmanagement?

“Ik vind het leuk om met verschillende disciplines samen te werken, en met z’n allen kennis en energie te bundelen voor een zichtbaar resultaat. Hopelijk om zo vaak mogelijk te kunnen zeggen: “zo, dat hebben we toch maar weer voor elkaar gekregen!”

Voor wie is deze 2-daagse cursus projectmanagement methodieken interessant?

”Voor iedereen die de essentie van het projectmatig werken wil begrijpen. En vervolgens wil weten wat iedere methode aan onderscheidende elementen en onderscheidende technieken te bieden heeft. Zodat je de mogelijkheid hebt om de juiste gereedschappen bij de juiste uitdaging te kunnen kiezen en inzetten.”

Wat merk jij van deze covid-19-periode als trainer?

”Het klinkt in eerste instantie misschien een beetje gek maar ik heb het tijdens de COVID-19 periode alleen maar drukker gekregen: kennis en vaardigheid met betrekking tot het snel en flexibel, doelgericht kunnen schakelen met een multi-disciplinair team is natuurlijk juist nu belangrijk.”

Ben jij een fan van lezen?

Dan moet je onze nieuwsbrief bekijken!