Opleidingsmanager Aafke Hardeman

Mijn naam is Aafke Hardeman. Ik ben 40 jaar, getrouwd met Arnold en samen hebben we 2 kinderen, een zoon van 9 jaar en een dochter van bijna 7 jaar.

Sinds 1 september 2018 ben ik als Opleidingsmanager werkzaam bij PCO Kennis.

Het werk als Opleidingsmanager is mij niet onbekend. De afgelopen 12 jaar heb ik o.a. bij Twice Training (nu CompuTrain), Villa Heideheuvel, Mercedes-Benz Global Training en Intergamma Nederland gewerkt in vergelijkbare functies.

Ik hou van het contact met mensen en vind het heel leuk om dingen te regelen.  Door mijn werkervaring heb ik inmiddels goede kwaliteiten ontwikkeld op het gebied van plannen, organiseren & coördineren en heb ik een brede opleidingskennis opgebouwd en dit alles komt mooi van pas in mijn functie als opleidingsmanager.

Samen met mijn collega Mariëtta Rijnfrank, zijn wij van A-Z verantwoordelijk voor onze opleidingen op het gebied van Project Control. Wij verzorgen de planning van de opleidingen, zijn de contactpersonen voor, tijdens en na afloop van de opleidingen, we verzorgen de cursistenadministratie, en zijn medeverantwoordelijk voor het actueel houden van de website en de ontwikkeling en implementatie van de online leeromgeving.

Kortom, een hele leuke en uitdagende baan in een fijn klein team!

Wil je meer weten? Bel (0638201770 | 033-7501501) of mail (aafke@pcokennis.nl) gerust!

Ben jij een fan van lezen?

Dan moet je onze nieuwsbrief bekijken!