PCO Kennis – Meer dan 3.000 projectcontrollers opgeleid

Meer dan 3.000 projectcontrollers opgeleid

Al meer dan 25 jaar dé enige erkende en meest gekende opleider voor projectcontrollers!

Onze opleidingen gaan over projecten in alle sectoren. Of je nu werkzaam bent bij een onderzoeksproject, een ICT-bedrijf of in bouw- of infraprojecten. De opleidingen leren je meer over integrale projectbeheersing in generieke zin.

Project Control

Wat is het & waarom is het zo belangrijk?

Het beheersen van projecten blijft voor veel organisaties complex en uitdagend. Het begrijpen en kunnen toepassen van de vele beheer(s)aspecten zoals: de businesscase, plannen, financiële projectbewaking, stakeholdermanagement,  het maken en presenteren van betrouwbare prognoses, risicobeheersing.
Waar gaat het in projecten vaak mis en hoe kun je dit voorkomen?

Tot waar en op welke manier kan jij invloed uitoefenen en het verschil maken op het projectdoel en het uiteindelijke resultaat? Hoe is jouw functie in jouw organisatie ingebed? Wat hoort bij het vak Projectcontrol en wat niet? Hoe kan jij bijdragen aan minder overschrijdingen qua planning en control?

Kwaliteitserkenningen

PCO Kennis kwaliteit erkenning SVPC 2

Kwaliteitserkenningen

PCO Kennis kwaliteit erkenning Post-HBO
PCO Kennis kwaliteit erkenning SVPC 2
PCO Kennis kwaliteit erkenning Post-WO

PCO Kennis

Jouw partner in projectcontrol

Het beste kun je leren van de opleidingsspecialist op het gebied van integrale projectbeheersing.  PCO Kennis is grondlegger van Project Control-opleidingen in Nederland en heeft ruim 25 jaar ervaring.

We zijn ook vaste opleider van veel organisaties en instellingen, overheid en semi-overheid.

Onze opleidingen en cursussen zijn erkend en gecertificeerd. Je sluit ze af met een waardevol, branche erkend diploma van de stichting CPION de Stichting Vakopleiding Project Control.

PCO Kennis is het enige erkende opleidingsinstituut voor Project Control in Nederland!

Uitstekende waardering van ruim 2.500 deelnemers

Topdocenten met kennis en ervaring uit de praktijk

Eigen gepersonaliseerde opleidingsmateriaal

Een flexibel lesaanbod (klassikaal & online)

Uitstekende waardering van ruim 3.000 deelnemers
Ervaren topdocenten uit de praktijk
Eigen opleidingsmateriaal
Een flexibel lesaanbod (klassikaal & online)

Meest populaire opleidingen

Opleiding Project Control (OPC)

Tijdens de praktijkgerichte Opleiding Project Control (OPC) leer je, zowel in de diepte als in de breedte,  in 9 boeiende lessen heel veel over de inhoud en de uitvoering van het vak projectcontroller. 

Project Management Ondersteuner (PMO)

De opleiding Project Management Ondersteuner (PMO) geeft meer inzicht in – en begrip voor de belangrijkste onderdelen van het werk van de projectondersteuner. Door een prettige combinatie van theorie en praktijk wordt je kennis verdiept. 

Registered Project Controller (RPC)

Tijdens de post-WO opleiding Registered Project Controller (RPC) ontwikkel je je verder op alle vakgebieden van Senior Projectbeheersing. Je gaat de diepte in op alle deelgebieden van het vak, je leert over de samenhang en leert projectcontrol in de praktijk.