Positioneren en profileren

Ken jezelf, ken je vak & ken de ander.

Ken jezelf, ken je vak, ken de ander en kijk met oog voor de context naar je omgeving. Positioneren en profileren: belangrijke kwaliteiten voor een projectcontroller en de uitgangspunten voor deze training. Soms is het voor jou volstrekt helder wat je denkt en doet, maar ziet jouw collega, opdrachtgever of andere relatie het anders. In deze training word je je bewust van het verschil tussen identiteit en imago; hoe jij jezelf ziet en hoe anderen naar jou kijken. Na korte theoretische inleidingen ga je aan de slag met oefeningen en presentaties. Op interactieve wijze brengen we de dynamiek in kaart van de positie van projectcontroller(s) in relatie tot het project, de organisatie en de klant. Hoe kom je over op een ander? Hoe kan je helder ‘verkopen’ wie je bent en wat je te bieden hebt?

 

Meer weten of direct aanmelden?

Algemene informatie

Opleidingskosten: €1.750,-

Locaties:

Tijdsduur: 4 dagdelen (2 dagen)

Lestijden:

Voertaal: Nederlands

Studiemateriaal: Nederlandstalig

Certificaat inbegrepen:

Agenda

Aanvraag

31 Juli 2021

Start OPC

31 Juli 2021

Start OPC

31 Juli 2021

Start OPC

Meer weten of direct aanmelden?

Algemene informatie

Agenda

Opleidingskosten: € 1.750,-

Locatie: Midden van het land

Tijdsduur: 4 dagdelen verdeeld over 2 dagen

Lestijden hangt af van de groep / aanvraag

Voertaal: Nederlands

Studiemateriaal: Nederlandstalig

Diploma: Fysiek hoogwaardig certificaat

Op aanvraag
31 Juli 2021
31 Juli 2021
31 Juli 2021
31 Juli 2021
31 Juli 2021
Start van de cursus
Start Opleiding Project Control
Start Opleiding Project Control
Start Opleiding Project Control
Start Opleiding Project Control
Start Opleiding Project Control

Waarom bij PCO Kennis?

Waarom PCO Kennis?

Inhoud van de cursus

Programma

Wat is het verloop van deze opleiding?

Hier moet een programma komen

Docent David Davidson

De docent voor deze 2 daagse training is David Davidson. David is een zeer ervaren trainer en docent in verschillende projectmanagement methoden. Hij geeft al jaren training en wordt steeds hoog gewaardeerd door de deelnemers aan zijn trainingen.

Kwaliteitserkenning Post-HBO

De opleiding Project Control is Post-HBO Erkend. Lees hier meer over deze kwaliteitserkenning en diens mogelijkheden.

PCO Kennis kwaliteit erkenning Post-HBO

Trainster Annett Keizer

“Communiceren kunnen we allemaal, maar soms kan het beter. Ik geloof dat effectieve communicatie bijdraagt aan meer begrip voor elkaar en een betere samenwerking. Daarom help ik professionals om hun communicatieve vaardigheden te versterken. Mijn motto: ‘Ken jezelf, ken je vak, ken de ander en kijk met oog voor de context’ om zo met meer plezier optimaal resultaat in je werk te behalen.“

Eind 1992 rondde Annett haar studie Algemene Letteren af, waarna ze aan de slag ging als communicatieadviseur en later manager in het bedrijfsleven en bij de overheid. Sinds 2007 heeft zij een paar duizend professionals, individueel en in teamverband, getraind om ‘communicatiever’ te worden. Ze schreef diverse artikelen over competent communiceren en publiceerde een boek over teamcommunicatie, waarin groepsdynamica en menselijke relaties centraal staan.

Klanten omschrijven Annett als resultaatgericht, betrokken en nuchter. Iemand die hoofd- en bijzaken weet te onderscheiden en met humor en inzicht mensen uit hun comfortzone haalt om ze optimaal te laten presteren.

Docent Dr. Karel de Bakker MA

Karel de Bakker studeerde bestuurskunde (UT, 1989) en promoveerde in 2011 aan de RUG op een onderzoek naar de invloed van risicomanagement op het succes van projecten (titel: “Dialogue on Risk”). Zijn proefschrift won de innovatie-award 2011.

Karel is werkzaam als zelfstandig consultant, manager en docent. Hij heeft ruime ervaring met de implementatie en de toepassing van risicomanagement in grote projecten, onder meer bij ABNAMRO Bank, Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), KLPD, Ministerie van OCW, Rijksgebouwendienst en het UMC Groningen.

Praktische informatie

Referenties

Wat zeggen alumni?

Extra informatie

Start van de Opleiding Project Control

Direct inschrijven

Brochure downloaden

Ik heb een vraag

De volgende onderwerpen komen aan bod:

PCO Kennis kwaliteit erkenning Post-HBO

De Opleiding Project Control (OPC) is officieel erkend als PHBO Registeropleiding en wordt jaarlijks ge-audit en beoordeeld op inhoud, kwaliteit en praktijkrelevantie door een onafhankelijke commissie onder toezicht van het Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland (CPION).