Opleiding Project Control (OPC) in Groningen en Vlissingen begin 2017!

De OPC komt naar Groningen en Zeeland in 2017!

31 aug 2016

Nederlandse Spoorwegen kiest voor de opleidingen van PCO Kennis!

Nederlandse Spoorwegen kiest voor de opleidingen van PCO Kennis!

18 jul 2016

Projectcontrolgame NS een succes!

Donderdag 17 maart 2016 speelden 32 projectcontrollers van de NS een project control game. In het kader van het NS Top Finance programma werd een dag lang in teams een spel gespeeld waarin integrale projectbeheersing en samenwerking in projectteams centraal stonden. Het NS Top Finance programma is een doordacht programma waarin de financiële functie opnieuw werd ontworpen en verbeterd, ook project control kreeg een eigen plaats in dit programma.

07 jun 2016

The sky ’s not the limit!

Michiel en Flip wisten op overtuigende wijze en met verstand van zaken de aanwezige projectcontrollers te vertellen over het belang wat Airbus Defense en Ruimte hecht aan professioneel opgezette projectbeheersing. Zij hebben de afgelopen jaren binnen hun organisatie een hoge standaard bereikt in het sturen en beheersen van complexe en risicovole projecten en projectcontrol daadwerkelijk geïntegreerd in de bedrijfsvoering.

07 jun 2016

Linda van Os (Airbus Defence & Space)

Interview met Linda van Os (Airbus Defence & Space)

15 feb 2016

Belbin maakt van uw team "The A-team"!

Projecten zijn er voor mensen en worden gerealiseerd door mensen. Projecten worden vaak beperkt ondersteund en zullen moeten leveren met beperkte middelen en tijd. Een projectteam is eigenlijk een soort gelegenheidsteam dat effectief moet kunnen samenwerken, juist om de beschikbare resources efficiënt in te zetten. Waar reguliere samenwerking tussen collega’s meer tijd en middelen gegund is, zal een projectteam er sneller moeten staan en presteren. Goede interactie tussen teamleden is dan ook cruciaal. Standaard projectmanagement vakboeken schieten op dit terrein vaak tekort. De belangrijkste factor voor het slagen van een project is de manier waarop er wordt samengewerkt tussen de teamleden, het cement van het bouwwerk.

12 jun 2015

Eerstvolgende opleidingen